NAIL POLISH - GALLERY
 
 
Charlotte Fnug Munksgaard
 
   
   
  FNUG – dit fashion statement

Fashionable negle signalerer overskud og styr på verden, og følelsen af at være tjekket helt ud til fingerspidserne kan aldrig undervurderes. Derfor udvikler FNUG hele tiden de it-farver, som i tråd med skandinavisk mode vil klæde dine negle bedst netop nu.

Udfordringen er, at negle ikke bare er negle. De kan formes, pyntes og lakeres efter humør, mode og pengepung. De er det levende visitkort, som sammen med velplejede hænder sender selvtilliden i top og giver et personligt og eksklusivt førstehåndsindtryk.

Derfor lakker FNUG dig godt til sammen med den skandinaviske modeindustri. Særdeles godt endda. For vi nøjes ikke med at hælde passion og spektakulære farver på flaske. FNUG lakerer med højglans, ekstrem holdbarhed, intens farvepigmentering og et strøg, der er let at arbejde med.  Og så gør vi vores til, at du altid er med på de nyeste tendenser med eksklusive og hyppige fashion first moovers-kollektioner.

Charlotte Fnug Munksgaard

Som barn og teenager var neglelak forbudt land for Charlotte. At det ikke var velset med lakerede fingerspidser i barndomshjemmet, havde gjort den unge Charlotte besat af lakkeri, da hun som 19-årig drog ud i verden. Og som en søgende lak-freak har hun siden spejdet, testet, nydt og jagtet de bedste lakker. Dem, hvor fashion, finish og holdbarhed går op i en smuk treenighed – og hvor eventyret nu tilføjes et nyt kapitel. For hvem er bedre egnet end Charlotte til at lancere sin egen lak-garderobe?

DNA

FNUG vil klæde dine negle smagfuldt og lækkert på. På enkel, sublim, underspillet, men også vovet vis. Præcis i det krydsfelt som den skandinaviske modeindustri er verdensberømt for at ramme. Med FNUG har du lakkerne, der matcher den nordiske farvevifte og smag til mindste detalje.

Se din lak i øjnene

Lakken er såkaldt chip resistant – det vil sige ekstrem holdbar uden risiko for knæk. Udover plejende protein, styrkende silica og delikat kaviar indeholder lakken A-, D-, E- og B-vitamin. Hvis du synes, kaviar lyder malplaceret, så ligger forklaringen i de luksuriøse mikroægs høje indhold af nærende, essentielle aminosyrer og mineraler. Alt i alt en cocktail, der efter lang tids søgen blev mulig at kombinere, så FNUG med udtryk og indhold kan indtage en helt særlig plads i din lak-garderobe.    

   
        FNUG – din nye fashion accessory